Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Бородинська сільська рада придбала важливий транспорт

02 Червня 2023 16:01
Ганна Ковальова
Бородинська сільська рада придбала важливий транспорт

Автопарк комунального підприємства Бородинської селищної ради Болградського району поповнився новим транспортом: сьогодні в громаду приїхав грейдер.

Про це повідомив селищний голова Іван Кюссе.

Автогрейдер куплений за кошти місцевого бюджету і обійшовся громаді у 4,2 млн грн.

“Рішенням селищної ради він буде переданий КП «Височанське-2» (Керівник Могулюк І.Т.). Впевнений, автогрейдер в надійних руках”, – зазначив Іван Кюссе.

Придбання автогрейдеру дозволить громаді утримувати дороги в належному стані та виконувати багато інших робіт. Мешканці громади позитивно сприйняли цю новину та на особистій сторінці селищного голови почали залишати заявки на ремонтні роботи.

Місцева мешканка Неля Кондратюк зазначила, що на вулиці біля її дому вже неможливо пересуватися й навіть у суху погоду.

“Може хоч трішки й нашим дорогам приділять увагу, в нас уже неможливо й у суху погоду. До нас не проїхати, не пройти. Це вдень я на скутері їхала та впала, нога вся розбита, стаж кермування у мене хороший, але через “окопи” ніяк не виходить навіть пройти, не те щоб проїхати” – зазначила жінка та додала фотографію свого скутера, який лежить на вщент розбитій дорозі.

Фото Нелі Кондратюк

Іван Кюссе у відповідь зазначив, що найближчим часом селищна рада планує зробити ремонт дороги на вулиці, де мешкає пані Неля.

“Хочу Вас порадувати, що найближчим часом плануємо робити дорогу на Вашій вулиці (1750 метрів). Як і було обіцяно, після розбирання будівель та споруд колишнього комбікормового заводу та інших безхазяйних будівель. Якщо депутати підтримають, то виділяємо на ці цілі 1 млн грн. Дорога у білому варіанті (без асфальту)” – зазначив Іван Кюссе.

Також мешканці Бородинської громади просять звернути увагу й на інші вулиці в населених пунктах. А це означає, що грейдер є дійсно актуальною покупкою і дуже потрібен віддаленим селам Болградського району.

Поділитись
Зараз читають