Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизі влада та громадськість будуть співпрацювати в межах спільного міжнародного проєкту

29 Березня 2024 16:00
Олександра Сергєєва
В Арцизі влада та громадськість будуть співпрацювати в межах спільного міжнародного проєкту

Арцизька міська рада та громадська організація “Центр політичних студій” підписали Меморандум про співробітництво. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Меморандуму діє в межах реалізації проєкту “Активна молодь – сильна громада”, що впроваджується ЦПС за підтримки Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”. Його предметом є розвиток співробітництва між громадою та “Центром політичних студій” у впровадженні молодіжної політики на рівні громади, із безпосереднім залученням місцевої молоді та внутрішньо переміщених молодих людей.

Арцизька громада має залучити до участі у заходах проєкту (презентаціях, навчаннях, таборуваннях та форумах) молодь, сприяти поширенню інформації про діяльність та заходи проєкту, забезпечити приміщення для зборів Молодіжної ради, а також допомагати в її  діяльності.

Зі свого боку, команда експертів проєкту забезпечить фаховий супровід , надасть інформаційні та аналітичні матеріали та передасть обладнання для матеріальної підтримки молодіжних рад.

 “Участь у цьому проекті – це ще один великий крок у впровадженні ефективної молодіжної політики у нашій громаді. А для нашої молоді – це додаткова можливість для самореалізації та розвитку“, – підкреслив міський голова Сергій Парпуланський. 

Поділитись
Зараз читають