Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вирішив підробити на 8 березня: мешканець Ізмаїла продавав довірливим чоловікам неіснуючі квіти 

25 Березня 2024 13:10
Олександра Сергєєва
Вирішив підробити на 8 березня: мешканець Ізмаїла продавав довірливим чоловікам неіснуючі квіти 

Напередодні Міжнародного жіночого дня мешканець міста Ізмаїл опублікував на популярній інтернет-платформі і в місцевих пабліках фейкове оголошення про продаж букетів живих тюльпанів і троянд, яких насправді не мав. Вартість шикарних букетів була значно нижче ринкової, тож бажаючих порадувати другу половинку гарними квітами знайшлося аж п’ятнадцять.  Про це повідомили у поліції.

Пропозиція була дуже привабливою – за 500-700 гривень, окрім гарного букета, ще й пропонувалася безкоштовна доставка, але за умови передоплати. Таким чином він надурив людей на 8,5 тисяч гривень. 

Не дочекавшись обіцяних квітів усі потерпілі звернулися по допомогу до територіального відділу поліції. Зловмисника розшукали досить швидко. Виявилося, що це не перший його проступок – чоловік вже має декілька судимостей за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів. 

Під час затримання чоловік не опирався та одразу визнав провину. Свій вчинок він пояснив тим, що хотів заробити легких грошей.

За скоєне йому загрожує штраф від 51 до 68 тис. грн або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідчі дії тривають.

Поділитись
Зараз читають