Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїлі на вулиці Свято-Нікольська з’явиться одразу два укриття

12 Квітня 2024 13:07
Олександра Сергєєва
В Ізмаїлі на вулиці Свято-Нікольська з’явиться одразу два укриття

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради Одеської області оголосило два тендери на поточний ремонт укриттів в місті Ізмаїл за адресами: Свято-Нікольська, 50 та 54. Про це “Махала” дізналася з сайту Prozorro.

Аукціон щодо ремонту укриття у будинку вже пройшов – закупівля проводилася без використання електронної системи. Підрядником обрали вже відому нашим читачам компанію ПП “Роднік”, яка нещодавно виграла тендер на ремонт дороги для захисту магістрального водопроводу, а трохи раніше – на ремонт лабораторії у міській поліклініці. 

Ремонт цього укриття обійдеться міському бюджету у 123 824 гривень. Що саме будуть робити невідомо, адже окрім файлу із підписом документів немає. Відомо лише, що роботи мають бути завершені до 24 травня 2024 року.

Щодо ремонту другого укриття – там оголосили повноцінний тендер та приймають заявки від підрядників. На відміну від попереднього тендеру, тут є й план закупівлі.

Тож, за 369 195 гривень майбутній підрядник має пофарбувати стіни, відремонтувати труби водопостачання та водовідведення, встановити унітаз та умивальник, зробити освітлення та вентиляцію, а також поставити відкидні лавки. Вхідні двері до укриття замінять новими з металу.

Аукціон відбудеться 18 квітня. Роботи мають бути завершені до 28 червня 2024 року.

Поділитись
Зараз читають