Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Білгород-Дністровському районі під час сімейного застілля чоловік вбив власного сина

11 Квітня 2024 11:00
Олександра Сергєєва
У Білгород-Дністровському районі під час сімейного застілля чоловік вбив власного сина

За скоєний злочин мешканцю Татарбунар загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції.

Мертвого чоловіка виявила його сестра, яка прийшла у гості до брата та батька, що проживали разом. Зайшовши у будинок, жінка побачила брата, який лежав у гаражі ледь живий у калюжі крові з пораненням в області шиї. 

Вона викликала швидку допомогу і 54-річного чоловіка госпіталізували до місцевої лікарні. Медики боролися за його життя, проте він занадто довго стікав кров’ю і допомогти йому не змогли – він помер.

Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу, яка встановила, що смерть наступила від гострої крововтрати внаслідок ножового поранення.

Правоохоронці розпочали розслідування і докази привели до батька вбитого. Під час допиту 71-річного чоловіка від у всьому зізнався. Він розповів, під час розпивання в гаражі спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого батько схопив кухонний ніж та вдарив ним сина.

Зібравши достатньо доказів, чоловіку повідомили про підозру у вбивстві. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб – він знаходиться в ізоляторі. Йому загрожує від 7 до 15 років в’язниці.

Поділитись
Зараз читають