Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизькій громаді з’явиться цікавий артоб’єкт (Фото)

16 Вересня 2024 16:45
Олександра Сергєєва
В Арцизькій громаді з’явиться цікавий артоб’єкт (Фото)

Величезну лінійку встановлять у місті Арциз на території Освітнього парку, як частину нового артоб’єкту. Про це повідомила начальниця Відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради Людмила Жосан. 

“На уроках математики нею вимірюють, будуть прямі лінії, креслять графіки тощо. Майже кожен з її допомогою відриває рівно листи. Нею користуються люди різних професій. Тому, щоб підкреслити її важливу роль в різних сферах діяльності, ми вирішили створити гігантську лінійку, та встановити її в Освітньому парку”, – розповіла Людмила. 

Нагадаємо, роботи зі створення Освітнього парку у місті Арциз розпочалися у квітні 2023 року – тоді громадськість висадила перше дерево, яке поклало початок довгій та клопітливій праці над створенням найгарнішого парку у всій громаді.

Після появи першого дерева, мешканці почали активно долучатися до розвитку парку – хтось купував дерева хтось віддавав власні, а хтось просто допомагав у висадці. А у липні в парку з’явилися перші клумби із квітами, які теж подарували небайдужі арцизяни.

Роботи продовжилися й восени – у вересні 2023 року в парку з’явилися перші доріжки, а у жовтні та території парку висадили незвичні дерева – штамбові катальпи.

А у травні поточного року парк обладнали крапельним поливом.

Поділитись
Зараз читають