Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Молодий водій, який допустив ДТП з постраждалими у Білгород-Дністровському районі, ризикує потрапити за ґрати 

15 Жовтня 2024 12:22
Ганна Ковальова
Молодий водій, який допустив ДТП з постраждалими у Білгород-Дністровському районі, ризикує потрапити за ґрати 

24-річному жителю, який сів за кермо напідпитку і допустив ДТП, у якому травмувався пасажир, повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це повідомили у поліції

Автопригода сталася наприкінці вересня на автодорозі  сполученням Шабо – Сергіївка – Татарбунари. Водій автомобіля «BMW» не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив виїзд з дороги й подальше перекидання автомобіля.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався 24-річний знайомий керманича, який сидів на передньому пасажирському сидінні автівки. Його госпіталізували до лікарні з переломом нижньої кінцівки.

Сам керманич отримав  ушкодження у вигляді забою хребта. Перевірка його на стан сп’яніння показала, що він був п’яний – в організмі виявили 1,75 проміле алкоголю, що майже у дев’ять разів перевищує допустиму норму.

Чоловіку повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння, що заподіяли потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості. За це передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до п’яти років. 

Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. 

Поділитись
Зараз читають