Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Татарбунарській громаді батько зарізав сина за те, що той нечесно грав у карти

01 Серпня 2024 12:33
Олександра Сергєєва
У Татарбунарській громаді батько зарізав сина за те, що той нечесно грав у карти

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області визнав пенсіонера винним у скоєнні умисного вбивства та засудив його до позбавлення волі. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на судовий реєстр.

Подія сталася 29 березня 2024 року за місцем мешкання підсудного. Чоловік разом із сином відпочивав у гаражі – пили алкоголь та грали у карти. Під час гри він помітив, що син грає нечесно, через що між ними розпочався конфлікт. 

В ході сварки господар будинку схопив зі стола ніж та вдарив сина ножем у шию. Зрозумівши, що накоїв, він побіг до дружини у будинок, розповів їй що сталося та викликав швидку. 

Потерпілого госпіталізували до Татарбунарської багатопрофільної лікарні, де він помер того ж дня. 

Підсудний на суді свою провину не заперечував та щиро розкаявся у скоєному. 

Дослухавши покази обвинуваченого, суд визнав його винним у скоєнні злочину і призначив йому покарання у вигляді 7 років і 3-х місяців позбавлення волі. Покарання рахується з моменту затримання. 

Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів з моменту його проголошення, однак, оскільки обвинувачений погодився на те, щоб суд обмежився його допитом,  його позбавлено права оскаржувати в апеляційному порядку фактичні обставини кримінального правопорушення.

Поділитись
Зараз читають