Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Фіктивний шлюб заради путівки за кордон: у пункті пропуску «Старокозаче» затримали «молодят»

24 Березня 2024 11:45
Олександра Сергєєва
Фіктивний шлюб заради путівки за кордон: у пункті пропуску «Старокозаче» затримали «молодят»

Разом виїхати до Молдови жінка з інвалідністю та її новоспечений обранець вирішили наступного ж дня після одруження, що викликало у прикордонників сумніви щодо щирості їхніх почуттів.

Як повідомила пресслужба Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, 52-річний чоловік та 47-річна жінка відправилися у “весільну подорож” одразу після укладання шлюбу, а під час бесіди із прикордонниками намагалися запевнити їх у тому, що вони знайомі давно та кохання у них з дитинства.

Проте заздалегідь продумати відповіді на питання вони не здогадалися, тож їхні історії відрізнялися одна від одної: не збігалася навіть адреса їхнього проживання. Один про одного вони зовсім нічого не знали, через що прикордонники остаточно впевнилися, що молодята познайомились ледь не на порозі РАЦСу. 

Детальніша перевірка подружжя ще більше впевнила охоронців кордону у несправжності шлюбу, адже виявилося, що молода дружина не вперше прямує у “весільну подорож”: минулого року одеситка вже була одружена та виїжджала зі своїм, вже колишнім чоловіком, за кордон в Молдову, проте той назад в Україну так і не повернувся.

Враховуючи усі факти прикордонники відмовили чоловіку в пропуску через кордон, та повідомили про цей випадок правоохоронцям. Якщо вдасться довести, що жінка таким чином переправляє чоловіків до Молдови, їй може загрожувати від п’яти до семи років в’язниці. 

Поділитись
Зараз читають