Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Одеській області скасували недоречних тендерів майже на 13 мільйонів гривен

24 Листопада 2023 12:40
Тетяна Терзі
В Одеській області скасували недоречних тендерів майже на 13 мільйонів гривен

В Одеській області зняли тендери в громадах на суму 12 973 984 грн. Це, зокрема, тендери на програмне забезпечення, ремонти доріг, реконструкцію стадіону тощо. Про це повідомив голова Одеської обласної військової Олег Кіпер.

У військовій адміністрації відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» разом із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю.

«Звукова апаратура за півмільйона, плитка, лави, дерева та інші недоречні під час кровопролитної війни тендери. Вкотре наголошуємо: перед усім – допомога ЗСУ.  Виділення коштів на асфальт у той час, коли щодня гинуть наші хлопці й дівчата – НЕДОПУСТИМО!» – наголосив Олег Кіпер.

По всім проведеним підозрілим тендерам облдержадміністрація спрямувала листи до Державної аудиторської служби України для подальшого аналізу та до правоохоронців для перевірки і реагування.

Нагадаємо, мешканці кожного району Одещини можуть надіслати скаргу в Одеську обласну військову адміністрацію на підозрілу закупівлю громад за рахунок бюджетних коштів.

Скаргу можна надіслати заповнивши гугл-форму.

Поділитись
Зараз читають