Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Ізмаїлі на ремонт двох провалів, що з’явились внаслідок аварій на водопроводі, витратять понад 2 мільйони гривень 

14 Лютого 2024 12:30
Олександра Сергєєва
В Ізмаїлі на ремонт двох провалів, що з’явились внаслідок аварій на водопроводі, витратять понад 2 мільйони гривень 

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради оголосило два тендери на відновлення дорожнього покриття по вулиці Шевченко та по вулиці Кишинівська, що зіпсувалося через аварії на магістральному водопроводі. Про це «Махала» дізналася з сайту Prozorro

Перший аукціон на ремонт ділянки, що знаходиться на вул. Шевченка/вул. Харківська вже відбувся. Участь у торгах взяла усього одна фірма – ТОВ “СМУ-56”, яка належить місцевому підприємцю Віталію Попову та існує на ринку понад 5 років. 

Підрядник погодився виконати роботи за 1 789 772, що майже на 200 тисяч дешевше стартової ціни. 

У перелік робіт входить: розбирання старого покриття та улаштування нового асфальтобетонного, встановлення бортового каменю, улаштування бетонних поребриків та установлення нових люків. Робота має бути виконана до 31 березня 2024 року. 

Другий тендер на ремонт ділянки по вул. Семінарська від вул. Кишинівська до вул. Холостякова адмірала тільки оголосили. 

За 466 653 гривень майбутній підрядник має засипати траншеї, облаштувати колодязі із залізобетону, встановити люки та зробити нове асфальтове покриття на пошкодженій ділянці. 

Аукціон відбудеться 20 лютого. Роботи мають бути виконаними до 30 квітня 2024 року.

Фінансування обох робіт відбуватиметься за рахунок місцевого бюджету.

Нагадаємо, нещодавно місто вже оголошувало тендер на ремонт ділянки дороги, що була зруйнована через аварію на водопроводі. Тоді вартість ремонту склала понад два мільйони гривень.

Поділитись
Зараз читають