Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В акерманських бібліотеках піклуються про маленьких читачів

07 Червня 2023 15:59
Ганна Ковальова
В акерманських бібліотеках піклуються про маленьких читачів

Благодатне, тепле літо розпочалося для білгород-дністровських дітлахів цікавими і пізнавальними заходами для їх дозвілля. В комунальній установі «Публічна бібліотека Білгород-Дністровської міської територіальної громади» стартувало щорічне «Бібліотечне літо».

Робітники бібліотечної сфери розробили цикл цікавих заходів, які об’єднують маленьких читачів в усіх бібліотеках-філіях. Там підготували розважальні й інтелектуальні ігри, цікаві вікторини, танцювальні флешмоби, майстер-класи тощо.

Наприклад, публічній бібліотеці відбулась низка заходів, спрямованих на екологічне виховання. До Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища до уваги читачів була представлена відео-презентація «В долонях всесвіту – Земля», проходили краєзнавчі книжкові огляди «Заповідники і національні парки Бессарабії».

У відділі обслуговування дітей та юнацтва Публічної бібліотеки для дітлахів відбулася еко-гра-подорож «Земля – то неповторна казка, тож бережи її, будь ласка!». Майстер-клас «Еко-фантазер» відбувся в бібліотеці-філії ім. Лесі Українки. Діти з бібліотекарями під час заходів обговорювали особисті шляхи покращення та збереження навколишнього середовища.

Додамо, що при навчальних закладах почали свою роботу літні майданчики з цікавими іграми та вікторинами.

Фото: пресслужба Білгород-Дністровської міської ради

Поділитись
Зараз читають