Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ізмаїльський район готується до погіршення погоди: трасу Одеса – Рені можуть перекрити

<strong>Ізмаїльський район готується до погіршення погоди: трасу Одеса – Рені можуть перекрити</strong>

Голова Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Родіон Абашев повідомив, що у разі необхідності можливе тимчасове перекриття траси М-15 для всіх видів транспорту.

Сьогодні, 8 січня, у зв’язку насуванням циклону на південь Одещини, в Ізмаїльській РДА відбулася термінова нарада оперативного штабу щодо попередження негативних наслідків.

Так, голова району віддав накази перевірити роботу генераторів на обʼєктах критичної інфраструктури, альтернативного зв’язку, наявність та справність техніки, посипкового матеріалу і готовність екстрених служб.

Крім того, у громадах відкривають Пункти незламності, де можна буде зігрітися у разі відсутності у домівках світла чи опалення.

11 бригад ДТЕК перевели у посилений режим роботи, енергетики готові оперативно долати можливі наслідки.

«Звертаюсь з наполегливим проханням обмежити виїзди без нагальної потреби за межі населених пунктів, враховувати складність погодних умов, а в разі необхідності допомоги телефонувати на цілодобову гарячу лінію за номером: +38 067 400 60 80», – написав Родіон Абашев. 

Нагадаємо, на півночі області вже випав сніг. Дорожники з самого ранку розчищають дороги, щоб забезпечити безперешкодний проїзд автотранспорту.

Поділитись
Зараз читають