Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ще один староста Ренійської громади залишив посаду

18 Січня 2024 10:00
Микола Григораш
Ще один староста Ренійської громади залишив посаду

На першій в 2024 році сесії Ренійської міської ради депутати задовольнили заяву старости села Лиманське Володимира Вальченка про звільнення з посади за власним бажанням. Сам він при цьому на сесії був відсутній. Про це повідомляє видання “Махала”.

За інформацією міського голови Ігора Плєхова, староста села Лиманське написав заяву, оскільки переходить на іншу роботу. Володимир Вальченко очолював Лиманський старостинський округ із грудня 2020 року. До місцевого самоврядування він прийшов із бізнесу: з 2012 по 2017 рік був директором рибодобувного ТОВ “РІФ 2012”, що базується в Лиманському, і за сумісництвом у цьому ж селі протягом трьох років очолював ТОВ “Нісо Агро”. Останнім місцем роботи до призначення старостою було ТОВ “Термінал Дунай” у порту Рені. У послужному списку Вальченка і роки роботи в системі органів внутрішніх справ. Роботу в органах він розпочинав оперуповноваженим, а звільнився заступником начальника Ренійського райвідділу міліції.

Нагадаємо, раніше, у січні минулого року, також за власним бажанням залишив посаду староста села Долинське Валентин Салі, який нині очолює сільгосппідприємство ТОВ «Долинське Нова». Новим старостою Долинського у березні 2023 року сесія затвердила Тетяну Дога, яка працювала діловодом відділу організаційно-кадрової роботи Ренійської міськради.

Про кандидатури на посаду старости села Лиманське замість Володимира Вальченка інформації наразі немає.

Поділитись
Зараз читають