Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ренійці продовжують допомагати фронту: зібрані кошти на гуму для пікапа

13 Червня 2024 11:30
Микола Григораш
Ренійці продовжують допомагати фронту: зібрані кошти на гуму для пікапа

У підрозділі на херсонському напрямку, який бере безпосередню участь у боях із військами РФ, воюють ренійські хлопці, які звернулися з проханням організувати збір коштів на гуму для пікапа. Повідомлення про це було розміщено одразу у кількох місцевих пабликах. Ренійці не залишились байдужими.

У вересні минулого року вже зібрали необхідні кошти на гуму саме для цього пікапу, і ось знову знадобилося її міняти.

«Цей пікап вже не раз рятував життя нашим хлопцям та допомагав у боротьбі з ворогом (в тому числі завдяки нашому з вами внеску); за добу, виконуючі бойові завдання, він проїжджає від 100 до 300 км. Гума звісно добряче стерлася, може ще й поїздила б, але пару днів тому в них поцілив ворожий дрон. Завдяки майстерності водія, всі живі-здорові, але трошки посікло пікап, і одне з коліс розірвало. Хлопці дуже просять зробити новий збір на комплект такої самої гуми та допомогти знов поставити цей пікап у стрій, допомогти нашим військовим зберегти своє життя та здоров’я та прогнати ворога з нашої України. Будь-яка допомога, навіть найдрібніша, стане у нагоді. Навіть якщо ви не з Рені – не проходьте осторонь, долучіться до збору, внесіть свій вклад у нашу перемогу, адже там хлопці не тільки з Рені, а зі всієї України! Сума збору досить велика – 45 тис грн (найдешевше, що я знайшов, 11 тис грн за колесо), але я вірю в те, що наші люди допоможуть нашим військовим. Разом до перемоги!», – йшлося у повідомленні.

Не минуло й двох тижнів, як необхідну суму зібрали, про що відразу ж поінформували: «Збір завершено, дякую всім, хто приєднався! Були донати маленькі, великі і навіть, як для мене, величезні – військові дякують всім, фотозвіт обов’язково буде».

Раніше ми повідомляли, що ренійці зібрали кошти на розвідувальний дрон для наших захисників на Донеччині, на придбання прожектора для ренійських прикордонників та джерело живлення для нього (зарядну станцію EcoFlow).

Фото: сайт reni.pp.ua

Поділитись
Зараз читають