Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Уродженка Білгород-Дністровського району відкрила матч Ліги чемпіонів між «Шахтарем» та «Арсеналом» (Фото)

23 Жовтня 2024 16:37
Валерій Гайдаржи
Уродженка Білгород-Дністровського району відкрила матч Ліги чемпіонів між «Шахтарем» та «Арсеналом» (Фото)

Вчора, 22 жовтня, на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні (Великобританія) пройшов матч 3-го туру Ліги чемпіонів між «Арсеналом»та «Шахтарем». Українська гімнастка Олександра Паскаль взяла участь в урочистій церемонії відкриття. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на офіційну сторінку футбольної команди “Шахтар” в Instagram.

Саші Паскаль надали почесне право разом із головним арбітром матчу Бенуа Бастьєном першою вийти на футбольне поле стадіону «Емірейтс» та взяти м’яч, яким мали грати команди.    

“Це диво, я зараз на стадіоні перед матчем Ліги Чемпіонів Шахтар – Арсенал! Бажаю перемоги футболістам і всій Україні! Дякую клубу Шахтар за цю неймовірну подорож моєї родини у Лондон!”, – розповіла дівчинка у своєму Інстаграмі. 

Нагадаємо, що Олександра Паскаль – уродженка селища Затока Білгород-Дністровського району. В травні їй виповнилося вісім років. Дівчинка з чотирьох років займається художньою гімнастикою. У 2022 році унаслідок російської атаки дівчина отримала важкі травми. Її дістали з-під завалів зруйнованого будинку у стані коми. Лікарі та психологи зробили все, щоб повернути маленьку пацієнтку до життя, але довелося ампутувати їй ніжку. Вона пройшла довготривале болісне лікування, протезування, реабілітацію, і знову повернулася до своєї улюбленої справи – художньої гімнастики. Нещодавно Саша взяла участь у шоу талантів “Україна неймовірних людей”.

Фото з трансляції “Megogo”, футбольної команди “Шахтар” та особистої сторінки Олександри Паскаль

Поділитись
Зараз читають