Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Пам’ятник символам освіти: в Арцизькій громаді з’явився незвичний артоб’єкт

25 Вересня 2024 12:50
Олександра Сергєєва
Пам’ятник символам освіти: в Арцизькій громаді з’явився незвичний артоб’єкт

Поточний тиждень в Освітньому парку міста Арциз розпочався з приємних змін – на території парку встановили новий артоб’єкт – пам’ятник пеналу. Про це розповіла начальниця Відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради Людмила Жосан. 

Нещодавно Людмила Жосан анонсувала появу в Освітньому парку пам’ятника гігантській лінійці, проте, як виявилося, це лише частина композиції. 

Весь понеділок майстри працювали над створенням артоб’єкта і пізно ввечері їм вдалося з’єднати усі елементи. Тепер в парку є величезний пенал з гармонійно поєднаними ручкою, олівцем, пензлем і лінійкою.

“Ці предмети є гарними помічниками для людини будь-якого віку й професії. Тож, приходьте до нас в парк й робіть гарні світлини”, – написала Людмила.

Начальниця відділу звернулася до майбутніх відвідувачів з проханням не витоптувати землю біля локації, бо там висаджені квіти, а також анонсувала, що у парку й надалі з’являтимуться цікаві артоб’єкти, аби парк став улюбленим місцем відпочинку мешканців. 

Нагадаємо, роботи зі створення Освітнього парку у місті Арциз розпочалися у квітні 2023 року. Облаштування парку здійснюється за кошти підприємців та небайдужих жителів Арцизької громади.

Поділитись
Зараз читають