Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Куруч Сергій

22 Вересня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Куруч Сергій

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця міста Татарбунари Білгород-Дністровського району Куруча Сергія Олександровича, який загинув від рук російських окупантів у червні 2024 року.

Як повідомляє  державний навчальний заклад “Татарбунарське професійно-технічне аграрне училище”, народився Сергій 19 квітня 1995 року у місті Татарбунари. Тут він навчався в місцевій школі, по закінченню якої пішов здобувати свою майбутню професію до Татарбунарського професійно-технічного аграрного училища.

Був щирим, усміхненим, чесним, життєрадісним хлопцем, який ніколи не відмовляв у наданні будь-якої допомоги.

З початку повномасштабного вторгнення доєднався до лав ЗСУ. Разом із побратимами боронив та виконував свій військовий обов’язок на найзапекліших ділянках фронту.

17 червня 2024 року під час виконання бойового завдання у зоні проведення бойових дій захисник загинув. 25 червня у рідному місті воїна провели в останню путь та поховали на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями. 

Поділитись
Зараз читають