Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизькій громаді відкрили Алею слави в пам’ять про загиблих воїнів-земляків

03 Вересня 2024 09:44
Олександра Сергєєва
В Арцизькій громаді відкрили Алею слави в пам’ять про загиблих воїнів-земляків

В селі Надеждівка Арцизької громади відбулося відкриття Парку пам’яті та слави, де навіки закарбували імена трьох полеглих воїнів-земляків. Про це повідомив очільник громади Сергій Парпуланський.

Алею створили біля місцевого навчального закладу. На відкритті були присутні учні, вчителі, місцеві мешканці та керівництво села й громади.

Відтепер навіки закарбованими у пам’яті стануть імена трьох воїнів-земляків, що поклали життя за свободу та незалежність України – брати Євген та Ігор Бончеви, та Михайло Шеремет.

Вагомий внесок у створення Алеї внесли керівник ТОВ “Шампунь України” Ігнат Васильович Братінов, староста села Дмитрій Степанович Терзі, працівники “Комфорт-16” та педагогічний колектив закладу.

Довідково:

Євген Бончев воював у складі 11 бригади імені Михайла Грушевського. 29 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання військовий отримав поранення несумісні з життям.

Ігор Бончев загинув на Донеччині 9 лютого 2023 року. Йому був лише 31 рік. У нього залишилися батьки, дружина та два маленькі сини. 

Михайло Шеремет загинув 21 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання неподалік села Урожайне Донецької області. 

Поділитись
Зараз читають