Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В селі Кирнички відбувся товариський матч між ветеранами українського футболу та ФК «Чорноморець»

01 Вересня 2024 12:25
Ганна Ковальова
В селі Кирнички відбувся товариський матч між ветеранами українського футболу та ФК «Чорноморець»

На футбольному полі стадіону “Олімп” села Кирнички Ізмаїльського району зустрілися ветерани збірної України та футбольного клубу «Чорноморець». Про це повідомили в пресслужбі Ізмаїльської районної державної адміністрації.

Цей матч було присвячено усім загиблим у російсько-українській війні захисникам та захисницям. На початку гри всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів та мирних жителів України.

Після цього одеські футболісти зустрілися на полі з ветеранами збірної України і зіграли у дружню нічию з рахунком 5:5.  Коментував матч одеський спортивний журналіст Леонід Францескевич, який нині служить у лавах національної гвардії. 

Цей матч став не просто спортивним змаганням, а справжнім святом, яке об’єднало всіх нас — від найменших вболівальників до старшого покоління. Особлива подяка організаторам та всім, хто допомагав у проведенні цього заходу. Завдяки вам мешканці та гості нашої громади змогли побачити відомих гравців, насолодитися незабутніми моментами цікавої гри та відчути потужну спортивну енергію. Дякую нашим ЗСУ за можливість жити, працювати та грати у футбол навіть під час війни. Без сумніву, спорт об’єднує людей! Впевнений, що цей захід залишив незабутні враження у всіх присутніх, подарувавши їм багато позитивних емоцій та піднявши їх моральний дух”, – зазначив на своїй сторінці у Фейсбуці голова Суворовської селищної ради Олег Босікевич.

Фото: Олег Босікевич

Поділитись
Зараз читають