Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Тарутинській та Арцизькій громадах планують створити ветеранські хаби, аби надавати підтримку військовим та їх родинам 

15 Серпня 2024 13:05
Олександра Сергєєва
У Тарутинській та Арцизькій громадах планують створити ветеранські хаби, аби надавати підтримку військовим та їх родинам 

Питання про створення ветеранського простору було порушено під час робочих нарад, які днями відбулися у Тарутинській та Арцизькій радах. Про це повідомили у пресслужбі Тарутинської селищної ради та Арцизької міської ради.  

Основна мета Ветеранського простору — надання всебічної підтримки ветеранам для їх успішної адаптації до мирного життя. Серед послуг, які надаватиме простір, будуть психологічна підтримка, фізична реабілітація, соціальний супровід, юридичні консультації, допомога в працевлаштуванні, організація ветеранського спорту, просвітницькі заходи та дозвілля.

Створення хабів забезпечить ветеранів війни, сім’ї загиблих (померлих), полонених, зниклих безвісти безкоштовними послугами та необхідною підтримкою.

Учасники нарад обговорили можливості та необхідність створення Ветеранського простору та проаналізували наявні ресурси для його реалізації.

За підсумком зустрічей було зазначено, що робота з втілення проєкту буде продовжена, адже захист прав, розширення можливостей та допомога тим, хто захищає Україну від ворога є одним з пріоритетних завдань влади.

Нагадаємо, нещодавно подібне питання було порушено у Болградській міській раді.

Фото Арцизької міської ради.

Поділитись
Зараз читають