Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Памʼяті тих, кого вбила Росія: Чернишов Дмитро

19 Липня 2024 09:00
Лілія Биковська
Памʼяті тих, кого вбила Росія: Чернишов Дмитро

Щоранку о 09:00 в Україні оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання. Кожен ранок ми згадуємо всіх загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Сьогодні згадуємо уродженця села Долинівка Болградського району Чернишова Дмитра Юрійовича, який загинув від рук російських окупантів у вересні 2023 року.

Як повідомляє Павлівська сільська рада, народився Дмитро у 1993 році в селі Долинівка Павлівської сільської громади Болградського району. У цивільному житті був дорожнім працівником. Мав дружину, з якою мешкав у місті Арциз. 

З початком повномасштабного вторгнення чоловік вирішив стати на захист рідної країни. Разом із побратимами перебував у найзапекліших напрямках фронту, зокрема на Донеччині. 

15 вересня 2023 року в ході виконання бойового завдання з утримання бойових позицій населеного пункту Бахмут Донецької області захисник отримав поранення несумісні з життям. 

21 вересня у селі Долинівка воїна провели в останню путь та поховали на місцевому кладовищі, віддавши йому належну шану. 

Поділитись
Зараз читають