Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Школярі Болградської громади зібрали майже 25 000 гривень для ЗСУ (Фото, відео)

02 Червня 2024 11:15
Софія Чебан
Школярі Болградської громади зібрали майже 25 000 гривень для ЗСУ (Фото, відео)

Першого червня на головній алеї міста Болград пройшов благодійний ярмарок “Діти за мир!” присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Здобувачі освіти ліцеїв Болградської громади об’єдналися для спільної доброї справи – зібрати кошти для 88 окремого батальйону морської піхоти. На благодійному ярмарку побувала журналістка інтернет-видання “Махала”.

Вздовж одного з кварталу алеї розгорнулися столи зі виробами ручної роботи, випічкою та смаколиками від навчальних закладів. Також впродовж ярмарку діяли дві безпрограшні лотереї, фотозони та майстер-класи з акторської майстерності. 

У ярмарку взяли участь ОЗ “Болградський ліцей”, Болградський ліцей №3, Виноградівський ліцей ім. О.О.Банєва, Оксамитненський ліцей ім. І.І. Булгарова, Владиченський ліцей, Табаківський та Залізничненський ліцеї  та Болградський центр дитячої та юнацької творчості. Під час благодійного ярмарку вдалося зібрати 24 400 гривень. 

Захід пройшов у приємній атмосфері під живу музику гармоністів із села Виноградівка та скрипальки Вікторії Ільчук із села Табаки. 

По завершенню учасників благодійного ярмарку нагородили подарунками від 88 окремого батальйону морської піхоти. Команда, яка зібрала найбільшу суму, отримала прапор 88 ОБМП підписаний командиром, а також коробку з шоколадом. 

Слава Україні! Героям Слава!

Поділитись
Зараз читають