Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

«Золотий» дах: у Теплицькій громаді на ремонт покрівлі  Будинку культури витратять понад 2 мільйони

«Золотий» дах: у Теплицькій громаді на ремонт покрівлі  Будинку культури витратять понад 2 мільйони

Теплицька сільська рада Болградського району провела тендер на капітальний ремонт покрівлі Будинку культури у селі Теплиця, який розташовано на вулиці Центральна, №137. Про це «Махала» дізналася з сайту Prozorro.

За 2 мільйони 120 тисяч гривень підрядник має розібрати парапетні планки, зняти старе покриття покрівлі та цементі елементи покриття. Після демонтажу буде проведено роботи з улаштувати вирівнювальної стяжки, та укладено покрівлю з рулонних матеріалів, що наплавляються, на площі 1000 м2 у два шари. Також підрядник має зробити примикання покрівлі до бетонних стін за допомогою фартуха з оцинкованої сталі, зробити відливи, встановити сталеві зонти над шахтами та прибрати за собою сміття.

Єдиним учасником, а відповідно й переможцем тендеру стало ТОВ «Перспектива22». Підприємство зареєстроване у місті Київ 11 років тому. Основним видом діяльності є купівля та продаж власного нерухомого майна. Також воно займається будівництвом житлових та нежитлових будівель.

Виконати роботи підприємство має до 30 квітня 2024 року. Фінансування робіт здійснюватиметься з місцевого бюджету.

Нагадаємо, це вже другий «золотий» дах, який ремонтуватимуть у Теплицькій громаді. Під час негоди, яка вирувала наприкінці листопада на Одещині, у селі Мирнопілля з навчального закладу зірвало дах, який капітально ремонтувався лише рік тому. 

Поділитись
Зараз читають