Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Замість Сервісного центру МВС в Арцизі затребувані послуги надаватиме ЦНАП

27 Квітня 2024 18:02
Тетяна Терзі
Замість Сервісного центру МВС в Арцизі затребувані послуги надаватиме ЦНАП

У Центрі надання адміністративних послуг Арцизької міської ради незабаром громадяни зможуть отримати адміністративні послуги сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області. Про це повідомляє «Махала» з посиланням на сайт громади.

Відповідне рішення прийняли депутати Арцизької міської ради на сесії  26 квітня.

Надання послуг стало можливим  завдяки тому, що між Регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Одеській області, Миколаївській та Херсонській областях (філія ГСЦ МВС) та Арцизькою міською радою підписано узгоджене рішення про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг, що належать до компетенції МВС.

Незабаром у ЦНАПі Арцизької міської ради можна буде отримати найбільш затребувані послуги сервісного Центру МВС, а саме:

  • з реєстрації, перереєстрації колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок (для транспортних засобів, які відповідно до законодавства не підлягають огляду/експертному дослідженню, або на які подано підтвердні документи про його проведення, або якщо інформація про його проведення міститься в єдиній інформаційній системі МВС);
  • з видачі свідоцтва про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон;
  • з видачі тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом;
  • з видачі нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого або викраденого;
  • з обміну посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів);
  • з виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються на замовлення власників транспортних засобів, з видачею номерних знаків;
  • перезакріплення індивідуального номерного знака.

Для впровадження послуг у приміщенні ЦНАП необхідно встановити спеціальне обладнання, а також здійснити всі підготовчі процедури.

До відома, ЦНАП Арцизької міської ради розташований за адресою: м. Арциз, вул. Свободи, 95А.Телефон для довідок: +38(04845) 3-11-75.

Нагадаємо, Сервісний центр МВС в Арцизі повідомив про припинення роботи в грудні 2023 року. З того часу депутати Арцизької міської ради неодноразово зверталися з цього приводу в Кабмін, щоб відновити роботу Центру.

Поділитись
Зараз читають