Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Воював за Україну у складі ЗСУ, а тепер боротиметься за людські життя в Арцизі: що відомо про нового керівника Арцизької станції швидкої допомоги

18 Квітня 2024 11:02
Олександра Сергєєва
Воював за Україну у складі ЗСУ, а тепер боротиметься за людські життя в Арцизі: що відомо про нового керівника Арцизької станції швидкої допомоги

Колективу Арцизької станції екстреної медичної швидкої допомоги представили нового керівника – молодого та компетентного лікаря з медицини невідкладних станів В’ячеслава Аразовича Ейвазова. Про це повідомила пресслужба Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Не дивлячись на досить молодий вік, В’ячеслав Аразович вже має десятирічний досвід роботи у сфері екстреної допомоги населенню. Він розпочав свій шлях с посади санітара, потім працював фельдшером, згодом став лікарем, а після початку вторгнення вступив до лав ЗСУ.

Отримавши контузію, лікар демобілізувався та одразу повернувся до головного призначення свого життя – надавати населенню якісну медичну допомогу. 

Відтепер він очолюватиме Арцизьку станцію та налагоджуватиме її роботу в непростих умовах воєнного стану.

На представлення керівника колективу приїхав міський голова Арциза Сергій Парпуланський. Очільник міста привітав В’ячеслава Ейвазова та пообіцяв всіляко місцеву екстренку. Також він повідомив, що найближчим часом будівлю станції очікують приємні зміни – її будуть реставрувати. 

Поділитись
Зараз читають