Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Від штрафу до ув’язнення загрожує двом водіям з Ізмаїла, які допустили ДТП з постраждалими

04 Квітня 2024 15:00
Олександра Сергєєва
Від штрафу до ув’язнення загрожує двом водіям з Ізмаїла, які допустили ДТП з постраждалими

Місцева водійка не помітила велосипедиста, який рухався головною дорогою, а чоловік не пропустив мотоцикл, через що керманичі двоколісників опинилися у лікарні. Про це повідомили у поліції. 

Жінка, керуючи автомобілем «Mitsubishi», на перехресті вулиць Першотравнева та Тульчианівська скоїла наїзд на велосипедиста. Внаслідок зіткнення чоловік отримав множинні переломи ребер та ключиці, що належить до категорії тяжких травм. 

Їй висунули обвинувачення у порушенні правил дорожнього руху та експлуатації транспорту, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проте, скільки жінка не заперечувала провину та сплачувала лікування постраждалого, суд може піти їй на зустріч та замінити покарання іспитовим строком. 

Друга ДТП сталася на перехресті вулиць Болградська та Кишинівська. Водій автомобіля «Volvo» проігнорував дорожній знак «Дати дорогу» і не пропустив водія мотоцикла, який їхав головною дорогою і мав перевагу в русі. Унаслідок зіткнення мотоцикліст зламав ногу. 

Чоловіку висунули обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. 

 Такі дії караються штрафом від 51 до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Зазначимо, попри докази, водій своєї провини не визнав.

Поділитись
Зараз читають