Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Тарутинській громаді з’явилася нова пожежна команда: роботу отримали 10 чоловік

26 Січня 2024 10:30
Тетяна Терзі
В Тарутинській громаді з’явилася нова пожежна команда: роботу отримали 10 чоловік

Вчора, 25 січня, в селі Ярове Тарутинської громади урочисто відкрили місцеву пожежну  команду – МПК «Ярове». Про це повідомляє «Махала».

Відкриття пройшло за участю начальника ГУ ДСНС України в Одеській області Дениса Платонова, начальника Болградського РУ ДСНС України в Одеській області Бориса Міхальчана, голови Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, Тарутинського селищного голови Сави Чернєва, керівника ТОВ «Ярівський» Дмитра Чиканчи, старости Ярівського старостинського округу Петра Кічука, мешканців села.

Пожежна команда буде обслуговувати південну частину громади, а саме: села Ярове, Малоярославець Перший, Виноградівка, Рівне, Лужанка та Вільне.  

Відкриття підрозділа дало змогу створити 10 нових робочих місць.

 «Для успішного виконання своїх обов’язків пожежна команда забезпечена належним захисним одягом та спорядженням, їй створено усі необхідні умови для несення служби», – повідомили в селищній раді.

Новий пожежний автомобіль з усім необхідним обладнанням громаді передала газокомпресорна станція “Тарутіно” на умовах оренди, але з низькою оплатою. Пожежний “ЗІЛ” ще жодного разу не бував на справжній пожежі та проїздив лише 1000 км.

Фото Тарутинської селищної ради

Поділитись
Зараз читають