Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В КУБЕЇ ВІДКРИВСЯ НОВИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЦЕНТР. НАСТУПНИЙ ПЛАНУЮТЬ ВІДКРИТИ В БОЛГРАДІ

08 Жовтня 2022 17:00
Ганна Ковальова
В КУБЕЇ ВІДКРИВСЯ НОВИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЦЕНТР. НАСТУПНИЙ ПЛАНУЮТЬ ВІДКРИТИ В БОЛГРАДІ

Філія благодійного фонду “Добрий Самарянин” відкрилася в селі Кубей Болградського району. До громади вже привезено перший вантаж гуманітарної допомоги для внутрішньопереміщених осіб та малозабезпечених родин регіону. Про це повідомила волонтерка з села Кубей Ганна Старжевська на своїй сторінці в фейсбуці.

“В громаді відкрито гуманітарний центр – філію БФ “Добрий самарянин”. Завдання центру – допомогти людям, хто ДІЙСНО цього потребує. Дякуємо друзям та партнерам, що можемо розширювати горизонти та допомагати людям”, – написала Ганна.

Цю інформацію підтвердив й волонтер з Одеси Роман Медяник.

“З кожним днем ми розширюємо кордони допомоги людям. Проводимо навчання громадам, та оновлюємо список відповідальних за філії Благодійного фонду “Добрий Самарянин”. На фото представники Кубейської громади. Після співбесіди, завантажили першу продуктову допомогу. Рухаємось вперед й до перемоги!”, – повідомив Р. Медяник.

Волонтерка Ганна Старжевська вже анонсувала в інтернет-виданні “Махала” відкриття філій фонду. Тиждень назад дівчина поділилася: “Вдалося досягти домовленості з благодійним фондом «Добрий Самарянин» про відкриття двох гуманітарних центрів на півдні Одеської області: в Кубеї та Болграді. Туди возитимуть по 2 тонни продуктів в місяць для надання допомоги ВПО та малозабезпеченим мешканцям Болградщини”.

Тож очікуємо, що таку саму філію, як в Кубеї, незабаром відкриють й в Болграді.

Ганна Ковальова

Поділитись
Зараз читають