Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ (ФОТО)

28 Жовтня 2022 16:20
Ганна Ковальова
В БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ ЧЕРГОВИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ (ФОТО)

На центральній площі Болграда місцеві майстрині продавали свої вироби кулінарії та декоративно-прикладного мистецтва, грала патріотична музика. Все це було організовано, аби зібрати кошти на військове обладнання для 88 окремого батальйону морської піхоти, який в мирний час дислокується в Болграді, а зараз захищає Україну на фронті.

«Ярмарок організований завдяки Болградській військовій адміністрації та міській раді. Зібрані кошти підуть на потреби 88 батальйону, хлопці дали нам запит. З невеликими запитами ми самі справляємося, а ось на великі – дрони, тепловізори, генератори – збирати кошти важче.
Ми маємо благодійний фонд «Ліга добрих справ ЮА», на рахунки якого вже надійшло 8 тисяч гривень. Наступного тижня плануємо провести великий ярмарок. Наші майстрині з задоволенням роблять свої вироби й продають, дарують від 10% і вище зароблених коштів на потреби ЗСУ. Дуже дякую організаторам та дівчатам-волонтерам»,
розповіла волонтерка Оксана Кілафли.

На ярмарку було зібрано 12 707 гривень. Також допомогти військовим можна, перерахувавши кошти на рахунок благодійного фонду.

Найменування отримувача: БФ “ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА”
Код отримувача: 44724712
Рахунок у форматі згідно стандарту IBAN: UA623052990000026002044915646
Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу: благодійний внесок

Нагадаємо, волонтери Болграду неодноразово проводили ярмарки на підтримку ЗСУ. Останні були присвячені збору коштів на закупівлю дрона. Необхідні гроші були зібрані, а дрон передано військовим.

Генрієтта Домущі

Фото Генрієтти Домущі та Софії Чебан

Поділитись
Зараз читають