Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ КОНКУРСУ “ВІДТВОРИ КАРТИНУ”

29 Жовтня 2022 15:30
Ганна Ковальова
В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ КОНКУРСУ “ВІДТВОРИ КАРТИНУ”

Вчора в Арцизькій арт-галереї відкрилася виставка картин місцевих художників “Мистецтво під час війни”. Під час заходу було підбито підсумки онлайн-челенджу «Відтвори картину». Про це повідомляє Арцизька міська рада.

Нагадаємо, До Дня художника України комунальний заклад “Арцизька художня школа” дала старт креативного челенджу під назвою “Відтвори картину”. За умовами учасникам було необхідно вибрати одну картину і зробити сучасне фото, яке буде максимально схоже на картину художника. Далі цей колаж потрібно було опублікувати на своїй сторінці у Фейсбуці зі спеціальними хештегами.

Арцизький міський голова Сергій Парпуланський відмітив грамотами Арцизької міської ради та вручив подарунки авторам найкращих робіт – Наталії Реу, Христині Терзі, Валерії Леонідовій та Іллі Сара.

До привітань учасників творчого челенджу доєдналася начальник відділу культури та туризму Світлана Дімова та вручила грамоти Євгенії Стоян, Ганні Осмолович, Вікторії Політовій та Тетяні Ревякіній.

Директор Арцизької художньої школи Олена Фрунзе як організатор челенджу оголосила переможців у категорії «Глядацькі симпатії» та вручила грамоти Максиму Літвінову та Олександрі Бужинській. Грамотами за участь у челенджі були відмічені Валентина Лучкова, Єлізавета Петренко, Каріна Троян, Ганна Бондаренко, Анастасія Літвінова, Владислав Вознюк, Євгенія Грозова, Поліана Гайдаржі, Віталій Іванов, Тетяна Пеліван, Ніна Добрякова, Варвара Іванова.

Поділитись
Зараз читають