Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Учні Болградського ліцею №2 долучилися до збору кришок від пластикових пляшок, щоб допомогти воїнам ЗСУ

30 Жовтня 2023 16:55
Валерій Гайдаржи
Учні Болградського ліцею №2 долучилися до збору кришок від пластикових пляшок, щоб допомогти воїнам ЗСУ

Болградський ліцей №2 долучився до акції зі збору пластикових кришечок для допомоги у протезуванні поранених воїнів. Про це “Махалі” розповіла  заступник директора з виховної роботи Елеонора Сітько.  

Збір почався 5 жовтня, за два тижні вдалось зібрати та відправити до до центру збору пластикових кришечок в місті Кропивницький 18,5 кг кришечок.

Наша школа вже не вперше організовує допомогу нашим військовим. Ми завжди шукаємо проєкти, де можна допомогти ЗСУ. Зараз ми готуємося долучитися до акції “Підтримай ЗСУ: матеріали для окопних свічок”, тож у майбутньому плануємо розпочати виготовляти ще й окопні свічки”, – повідомила Елеонора Сітько.

На территорії школи встановили саморобні урни, куди всі бажаючі зносили кришечки.

За словами заступника директора, діти жваво долучились до акції: хтось приносив по кілька пластикових кришечок, хтось збирав своїми силами вдома, а потім приносив до школи. До акції також долучились й вчителі. Найбільший донат кришечок становив близько 5 кг.

Хоча першу партію кришечок відправили, але на цьому акція не припиняється, збір триватиме далі.

     Зазначимо, що всі зібрані кришечки надсилають поштою до центру збору пластику, звідки вони потрапляють до переробного підприємства.  Із  кришечок виходить сировина, яку продають, а виручені кошти надсилають на потреби військовим.

Нагадаємо, екоактивісти з Тарутино закликають долучитися до збору кришок від пластикових пляшок.

В місті Білгород-Дністровський встановили “Серце допомоги” на підтримку ЗСУ.

Поділитись
Зараз читають