Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Білгород-Дністровському встановили «Серце допомоги» на підтримку ЗСУ

25 Червня 2023 18:10
Тетяна Терзі
В Білгород-Дністровському встановили «Серце допомоги» на підтримку ЗСУ

В місті Білгород-Дністровський провели благоустрій ділянки вулиці Сергія Файнблата і в самому центрі встановили інсталяцію «Серце допомоги».

«Серце допомоги» стало однією з локацій на підтримки ЗСУ, оскільки тут збирають пластикові кришечки, які активісти здають переробникам, виручені кошти будуть направлені на рахунки фондів допомоги нашим захисникам.

До допомоги нашій армії долучилися студенти Білгород-Дністровського фахового коледжу природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій. Студенти поповнили тисячами пластикових кришечок «Серце допомоги», зробивший свій внесок у допомогу ЗСУ.

«Вдячний студентській молоді за нашу спільну справу у допомозі ЗСУ, а також за той приклад, який надихатиме аккерманців долучатися до подібних ініціатив. З огляду на те, що інсталяція «Серце допомоги» включає в себе благородну справу, ми вирішили найближчим часом збільшити у нашому місті кількість таких інсталяцій, паралельно впорядковуючи ті прилеглі території, де «Серця допомоги» будуть встановлюватись», – повідомив міський голова Віталій граждан.

Нагадаємо, збором кришечок на підтримку ЗСУ займаються і екоактивісти с.Тарутино Болградського району.

Поділитись
Зараз читають