Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Болградській громаді триває боротьба з несанкціонованими сміттєзвалищами: порушників будуть штрафувати 

24 Червня 2024 16:00
Олександра Сергєєва
У Болградській громаді триває боротьба з несанкціонованими сміттєзвалищами: порушників будуть штрафувати 

Інспекція з благоустрою та комунальне підприємство «Горводоканал» Болградської міської ради періодично проводить рейди, аби запобігти несанкціонованим викидам сміття на території громади. Однак мешканці продовжують створювати нові сміттєзвалища. Нещодавно існпектори виявили купу будівельного сміття в одному з ярів міста Болград. Про це повідомили у пресслужбі Болградської міської ради. 

У зв’язку з цим комунальники доводять до мешканців громади, що перед тим, як викидати будівельне сміття, необхідно повідомити про це в Інспекцію з благоустрою, щоб дізнатися, у який саме яр громади можна на даний час його викинути. Адже будівельні відходи можна скидати лише в яри, де є великі обвали, і вони кожного разу різні. 

Тих мешканців, які будуть скидати сміття на свій власний розсуд, чекають великі штрафи. Так, за забруднення/засмічення території передбачено:

  • від 850 грн до 1700 грн для юридичних осіб/підприємців;
  • від 340 грн до 1360 грн для громадян.

Дізнатися, де можна викидати сміття, можна за телефонами Інспекції з благоустрою Болградської міської ради:

  • (04846) 4-11-63;
  • (093) 614 57 23.

Минулого року видання “Махала” вже розповідало про проблему сміття в ярах міста. Ми порівнювали ситуацію з 2022-им роком і, на жаль, не знайшли покращень у вирішенні цього питання.

Поділитись
Зараз читають