Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Тарутинська громада знову передасть корисний девайс воїнам-землякам

Тарутинська громада знову передасть корисний девайс воїнам-землякам

Під час останнього засідання 52-ї чергової сесії Тарутинської селищної ради було прийнято рішення про безоплатну передачу тепловізора PARD SA32-35 на потреби військовослужбовців ЗСУ. Про це повідомила пресслужба Тарутинської селищної ради. 

Тепловізор було придбано на прохання військовослужбовця, мешканця Тарутинської громади, який проходить службу на Донецькому напрямку. 

Для закупівлі девайса з селищного бюджету виділили 73 500 гривень. Ці гроші були закладені у Програму забезпечення національного спротиву на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

Скоро пристрій буде передано військовому аби допомагати йому та його побратимам ефективно виконувати бойові завдання задля наближення перемоги. 

Нагадаємо, Тарутинська громада постійно закупає обладнання, яке полегшує роботу військових, що боронять нашу країну.  У березні за рахунок місцевого бюджету було придбано дрон DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo. А минулого місяця на потреби окремої бригади Оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ було передано генератор BLACK DECKE.

Поділитись
Зараз читають