Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

СТУДІЯ “АРТ-ФЛАЙ” ОРГАНІЗУВАЛА ЩЕ ОДИН ТВОРЧИЙ ВЕЧІР У БОЛГРАДІ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

31 Жовтня 2022 17:27
Ганна Ковальова
СТУДІЯ “АРТ-ФЛАЙ” ОРГАНІЗУВАЛА ЩЕ ОДИН ТВОРЧИЙ ВЕЧІР У БОЛГРАДІ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

“Арт-флай” – це незвичайний вид йоги в повітрі. За останні роки він став популярним і в нашій країні. Майже в кожному фітнес-центрі вам запропонують подібного роду заняття. В Болграді цей вид йоги став доступним зовсім нещодавно. 

Читайте також: Болград надихнув киянку Світлану Ільчук на створення студії флай-йоги

Керівниця студії Світлана Ільчук разом вихованками провели черговий незвичайний захід в Болграді – мініконцерт, де юні артистки порадували виступами всіх, хто долучився до нього.

Вже вчетверте захід проходить у ресторані «Бумеранг» міста Болграда. Цього разу на ньому були присутні не тільки батьки, а й усі охочі подивитися на новий для Болграда вид мистецтва. 

В заході взяла участь переселенка з Бахмута, скрипачка Вікторія Ільчук. Жива музика в її виконанні доповнила чудову атмосферу, яка була створена того вечора.

Захід проходив 30 жовтня та співпал з міжнародним Днем автомобіліста. Тому номери артистів студії “Арт-флай” були тематичними та мали дуже цікаві назви: “Стоп водій”, “Повний вперед”, “Танець з вітром” та інші. 

До Нового року студія готує дуже цікаву казку та нові виступи, тому юні артисти чекають на свого глядача. 

Нагадаємо, керівниця студії Світлана Ільчук з чоловіком та донькою переїхала до Болграду з Києва. Та саме тут знайшла натхнення для реалізації давньої мрії – відкриття студії флай-йоги. Про досвід Світлани ми нещодавно писали. 

Студія Yoga class, знаходиться за адресою:
м. Болград, пр-т Соборний, 147 (2-й поверх).
Телефон Світлани: 063-994-84-72.

Софія Чебан 

Поділитись
Зараз читають