Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Сьогодні світло на Одещині не вимикатимуть

09 Червня 2024 11:52
Ганна Ковальова
Сьогодні світло на Одещині не вимикатимуть

НЕК Укренерго відмінив на сьогодні, 9 червня, стабілізаційні відключення. Це один з небагатьох днів останнім часом, коли світло в домівках українців є цілодобово. Про це повідомили у ДТЕК “Одеські електромережі”.

Ввечері напередодні стало відомо, що стабілізаційні графіки будуть запроваджені в Києві, а також у Київській, Донецький, Одеській та Дніпропетровській областях з 20:00 до 22:00. Однак сьогодні стало відомо, що й вони скасовані. Таким чином 9 червня з електропостачанням залишаться усі українці.

“Насолоджуємося світлом, але не забуваємо про розумне споживання. Так ви допомагаєте енергосистемі та зменшуєте кількість і тривалість відключень”, – наголосили в ДТЕК.

Якщо у вас немає електрики, можливо сталася локальна аварія. Перевірити причину відсутності світла можна в нашому чат-боті у Viber та Telegram, а також на сайті. Там же можна лишити заявку на відновлення електроенергії.

Нагадаємо, з 7 червня в містах України обмежено вуличне освітлення. Окрім цього Кабінет Міністрів України заборонив в державних закладах використання кондиціонерів, освітлення будівель та території навколо. Це робиться для економії електроенергії.

Поділитись
Зараз читають