Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ще один навчальний заклад Суворівської громади буде забезпечений укриттям

02 Серпня 2024 11:23
Олександра Сергєєва
Ще один навчальний заклад Суворівської громади буде забезпечений укриттям

Відділ освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради оголосив тендер на проведення капітального ремонту підвального приміщення під споруду найпростішого укриття Острівненського закладу загальної середньої освіти. Про це “Махала” дізналася з сайту державних закупівель Прозорро. 

До селищної ради надійшли пропозиції щодо ремонту від трьох підрядників. ФОП Грачиновський Геннадій Георгійович запропонував найнижчу ціну за роботу, тому тендер віддали йому, провівши закупівлю без використання електронної системи. 

Компанія належить підприємцю з селища Суворове та працює на ринку лише 6 місяців. Це буде другий тендер, який виграла компанія за час свого існування. Першим був ремонт парку з облаштуванням місця під Алею Слави для вшанування пам`яті захисників України у селищі Суворове. 

Стосовно поточного тендера, то за 880 964 гривень підрядник має зробити сходи, відремонтувати підлогу, пофарбувати стіни, встановити у підвальному приміщенні вікна та двері, зробити підвісну стелю, освітлення, систему вентиляції, встановити перемикачі, витяжки та розетки та зробити гідроізоляцію стін. 

Можливо, до початку навчального року роботи завершити не встигнуть, проте до 15 вересня об’єкт має бути здано, тож восени дітлахи мають піти до школи. 

Фінансування робіт відбуватиметься коштом місцевого бюджету. 

Нагадаємо, нещодавно Суворівська громада придбала модульні укриття для двох дошкільних закладів. Також розробляється кошторис на ремонт укриття у селі Нова Покровка. 

Фото Острівненського ЗЗСО в Фейсбук

Поділитись
Зараз читають