Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Перший тендер скасовано: Василівська сільська рада знову шукає підрядника, який відремонтує укриття у Будинку культури

17 Вересня 2024 13:00
Анатолій Стоянов
Перший тендер скасовано: Василівська сільська рада знову шукає підрядника, який відремонтує укриття у Будинку культури

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Василівської сільської ради Болградського району Одеської області вдруге оголосив тендер на капітальний ремонт частини підвальних приміщень будівлі Василівського Будинку культури з облаштуванням найпростішого укриття. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро.

Попередній аукціон відбувся 4 вересня і єдиним учасником, а відповідно й  переможцем, стало ПП “ВАСОЛЬБУДСТРОЙ”, яке взимку поточного року вже займалося ремонтом даху цього ж Будинку культури. 

Тоді наше видання дізналося, що ця компанія фігурує у скандалі з розкрадання коштів на будівництві спортмайданчика у селі Криничне. Судовий розбір ще триває.

Також зараз триває суд щодо розкрадання цією ж компанією коштів на будівництві Одеського протипухлинного центру та на ремонті даху у КНП «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф»

Незважаючи на судові справи компанія продовжує брати участь у тендерах. Поточний тендер на ремонт укриття було відмінено через те, що компанія не додала необхідні документи у тендерну пропозицію. Але вона може вдруге взяти участь в аукціоні, який відбудеться 30 вересня. 

Станом на сьогодні жодної пропозиції від підрядників не має. 

Що саме планують ремонтувати в укритті за 4 297 713 гривень, “Махала” розповідала раніше.

Поділитись
Зараз читають