Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

На підйомі дороги Виноградівка-Владичень завершені ремонтні роботи (Фото)

05 Вересня 2023 12:30
Ганна Ковальова
На підйомі дороги Виноградівка-Владичень завершені ремонтні роботи (Фото)

Найбільш небезпечна і аварійна ділянка дороги Виноградівка-Владичень більше не лякає автомобілістів.

Як і обіцяли в підрядній організації «Евродор», ремонтні роботи закінчили в серпні. Асфальтове покриття уложене суцільним шаром на ділянці дороги довжиною 650 метрів. 

«Тепер у нас є шматочок Европи»», – сміються місцеві автомобілісти. Але водночас помічають, що Європа швидко закінчується. Стан дороги Виноградівка-Владичень жахливий. Також є скептики, які кажуть, що міст на дорозі – це добре, але водовідвід не облаштований, не забетонований, тому при сильному дощі, від яких не раз потерпала Виноградівка, коли ярами течія несла цілі дерева, може швидко забитися сміттям. Поживемо – побачимо. 

Занепокоєння викликає стан дороги до Болграда. Але чекати на ремонт найближчим часом не варто. Про це повідомив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

«Якісного капремонту також потребує і усі майже 17 км дороги між селами Владичень і Виноградівка. Але вартість такого ремонту немаленька в масштабах бюджету навіть усієї Болградської громади, тому що, за попередніми підрахунками, становитимете майже 900 млн гривень. Але, вважаю, що ми повинні виготовувати проєктно-кошторисну документацію на цей ремонт, щоб бути готовими на той випадок, якщо з’являться додаткові джерела фінансування», – цитує міського голову пресслужба.

Нагадаємо, ремонт підйому дороги Виноградівка-Владичень коштував майже 12,8 млн грн, з бюджету громади виділили 10 млн. грн. Ремонт проводився на умовах співфінансування з міського бюджету і за рахунок коштів Служби місцевих доріг.

Поділитись
Зараз читають