Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканців села Болградської громади попередили про відключення газопостачання: за яких умов споживачів будуть знову підключати

09 Серпня 2024 10:49
Олександра Сергєєва
Мешканців села Болградської громади попередили про відключення газопостачання: за яких умов споживачів будуть знову підключати

Мешканців села Владичень Болградської громади попередили про відключення газопостачання на добу. Про це повідомляє Махала з посиланням на Болградську міську раду.

Причина відключення – ремонтні роботи на ГРС Владичень, які буде проводити Миколаївське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів.

Роботи мають розпочати 14 серпня о 8.00, а закінчити о 19.00 в той же день.  На час виконання робіт газопостачання споживачів села Владичень буде припинено.

«У разі відбору газу з розподільного газопроводу тиск газу може впасти до критичного, що спричинить повне відключення с. Владичень від газопостачання», – говориться в повідомленні.

Повторний пуск газу буде виконуватись Болградським УЕГГ з усіма вимогами правил безпеки систем газопостачання 15 серпня 2024 року з 9-30.

Під час відновлення газопостачання буде проводитись перевірка:

Наявності договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж та газового обладнання та відсутності заборгованості за цим договором.

Відсутність заборгованості за послуги з розподілу природного газу.

Відповідність системи газопостачання житлового будинку проєктний та виконавчо-технічній документації.

Поділитись
Зараз читають