Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Команда загальноосвітніх закладів Тарутинської громади посіла призове місце на обласній Спартакіаді і отримала заохочення від громади

Команда загальноосвітніх закладів Тарутинської громади посіла призове місце на обласній Спартакіаді і отримала заохочення від громади

У Спартакіаді за 2022/2023 навчальний рік взяли участь команди з 23-ох територіальних громад області. Не дивлячись на велику конкуренцію, команда Тарутинської громади змогла вибороти почесне третє місце. Про це повідомили у пресслужбі селищної ради.

Програма Спартакіади складалася з 12 видів спортивних змагань. Учні-спортсмени, учасники команд та їх тренери гідно представили Тарутинську громаду на змаганнях та привезли додому дипломи.

Не обійшли увагою і вчителів фізичного виховання, які готували майбутніх переможців – 11 педагогів отримали по 5 тисяч гривень винагороди від селищної ради.  А 12-ти спортсменам громади було сплачено винагороду загальною сумою 90 тисяч гривень.

Загалом на організацію участі у змаганнях с бюджету громади було виділено 198 тисяч гривень.

До речі, місцева влада активно просуває здоровий спосіб життя у громаді. Наприклад, для популяції спорту серед молоді на території громади активно функціонують два активних парки: в смт Тарутине та в с. Петрівськ.

А у Болграді вже понад півроку не можуть запустити активний парк через відсутність бажаючих стати координатором проєкту.

Поділитись
Зараз читають