Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Двоє водіїв, що скоїли ДТП з потерпілими поблизу Ізмаїла, постануть перед судом

16 Вересня 2024 13:44
Олександра Сергєєва
Двоє водіїв, що скоїли ДТП з потерпілими поблизу Ізмаїла, постануть перед судом

Ізмаїльські поліцейські завершили розслідування обставин двох ДТП, у яких постраждало троє людей. Водіям загрожує обмеження волі та позбавлення права керувати транспортними засобами. Про це повідомили у поліції

Перша автопригода сталася 22 січня в Ізмаїлі на проспекті Миру. 23-річний водій автомобіля «Opel», з’їжджаючи з головної дороги на другорядну, повернув ліворуч не надавши перевагу автомобілю «BMW», що їхав головною дорогою у зустрічному напрямку.  Внаслідок зіткнення 27-річний пасажир автомобіля «Opel» отримав перелам ноги. 

Друга аварія сталася 25 лютого на трасі Одеса – Рені поблизу Ізмаїла. 42-річний водій автомобіля «Renault» почав здійснювати обгін «Ford», який рухався попереду та повертав ліворуч. Унаслідок автопригоди  дві пасажирки «Renault» 42-х та 57 років отримали перелами ніг. 

Обом водіям висунули обвинувачення за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження середньої тяжкості. Чоловікам загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Поділитись
Зараз читають