Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Де на території Болградського району діє послуга “Соціальне таксі”?

25 Жовтня 2024 10:01
Валерій Гайдаржи
Де на території Болградського району діє послуга “Соціальне таксі”?

Арцизька та Тарутинська громади мають спеціалізовані автомобілі для надання послуги «Соціальне таксі». Журналіст інтернет-видання “Махала” з’ясовував, як нею скористатися.

В Арцизькій громаді ця безоплатна послуга вже функціонує, забезпечуючи комфортне пересування для людей з інвалідністю. Про це повідомляється на сайт Арцизької міської ради.

Послугою можуть скористатися особи та діти з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату або зору, а також інші маломобільні групи населення, що використовують технічні засоби реабілітації. Спеціалізований автомобіль доступний для поїздок до органів влади, медичних та соціальних установ. Кожна особа може скористатися транспортною послугою не більше двох разів на місяць у межах територіальної громади.

За додатковою інформацією треба звертатися до КУ “Центр надання соціальних послуг” за адресою: м. Арциз, вул. Соборна, 46, 2-й поверх, або за телефоном +38 (04845) 62092.

Також послуга «Соціальне таксі» невдовзі може стати доступною на території Тарутинської громади.

У цьому році наша громада отримала спеціалізований автомобіль для впровадження послуги «Соціальне таксі». На початку жовтня був затверджений бюджет для її функціонування. Виникли певні труднощі з пошуком водія для цього транспорту, але всі питання вдалося вирішити. Ймовірно, вже наступного тижня буде надана вся необхідна інформація для людей, які потребують цієї послуги”, – розповіла журналісту інтернет-видання “Махала” директорка територіального центру соціального обслуговування Тарутинської селищної ради Тетяна Єпур.

Фото Арцизької міської ради та Тарутинської селищної ради

Поділитись
Зараз читають