Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО ЗАГОНУ І СТУДЕНТИ З МІСТ УКРАЇНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ «РІЗДВО РАЗОМ» (Відео)

08 Січня 2022 10:29
Тетяна Терзі
ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО ЗАГОНУ І СТУДЕНТИ З МІСТ УКРАЇНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ «РІЗДВО РАЗОМ» (Відео)

В Ізмаїльському прикордонному загоні відбувся різдвяний молебень для військовослужбовців строкової служби. Також у ньому взяли участь строковики Навчального центру Морської охорони, повідомляє прес-служба прикордонного загону.

Провів богослужіння капелан о. Володимир спільно з гвардійським капеланом о. Сергієм. Окрім молитви, військові священники виконали різні колядки.

Справжнім подарунком, наповненим різдвяним духом, для військовослужбовців Ізмаїльського прикордонного загону, Навчального центру Морської охорони та ізмаїльських гвардійців став вертеп виконаний «Студентським братством» в рамках проєкту «Різдво разом».

Студенти закладів вищої освіти з різних міст України – Києва, Львова, Харкова, Кропивницького, Чернівців, Дрогобича та Запоріжжя -показали гарну виставу на сучасний лад, з відповідними різдвяними персонажами. Лунало багато колядок і навіть були залучені самі військовослужбовці до танців під пісню «Гоп, мої Гречаники».

Наповнена вщент зала Обласного центру національних культур міста Ізмаїл проводжала аматорів стоячи з оплесками.

 Зазначимо, що кожен рік групи студентів «Студентське братство» в рамках проєктів «Різдво разом», «Великдень разом»  виїжджають на свята в різні міста країни. Географія виступів широка. Вже були в Сумах, Запоріжжі та Херсоні. В цьому році приїхали сорок студентів, вони виступили в Одесі та Ізмаїлі.

Поділитись
Зараз читають