Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

До Ізмаїла на щиті повертається захисник Сергій Полтавський

23 Жовтня 2024 17:54
Ганна Ковальова
До Ізмаїла на щиті повертається захисник Сергій Полтавський

На передовій під час виконання бойового завдання загинув уродженець Ізмаїла, гранатометник механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону солдат Сергій Полтавський. Про це повідомив міський голова Андрій Абрамченко. 

Сергій народився в Ізмаїлі, вчився у сьомій школі, захоплювався спортом та компʼютерами. Родина деякий час мешкала поза межами міста, але на початку 2000-х повернулась в Ізмаїл.

Після школи пішов вчитися далі та отримав професію за фахом «Банківська справа». Працювати пішов не за професією – робив там, де були потрібні “руки”, а у вільний час поглиблював знання компʼютера та грав у футбол. 

Сергій мав багато планів на майбутнє, але у країні розпочалася війна, яка звела усе нанівець. На початку 2023 року чоловік отримав повістку та пішов служити. Він виконував бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту, навіть отримав поранення. Однак після реабілітації він знову повернувся на Донеччину, аби допомогти побратимам нищити окупантів. Там він й прийняв свій останній бій…

Захисника Сергія Віталійовича Полтавського буде поховано з усіма почестями на Алеї Слави на Новому цвинтарі.

Поділитись
Зараз читають