Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Кулевчанській громаді відкрили меморіальні дошки на честь двох загиблих воїнів

23 Жовтня 2024 14:33
Валерій Гайдаржи
У Кулевчанській громаді відкрили меморіальні дошки на честь двох загиблих воїнів

На стіні Сергіївського ліцею Кулевчанської громади відкрили меморіальні дошки на честь загиблих воїнів Олександра Тимохіна та Юрія Андрушка. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на навчальний заклад.

Церемонія відкриття відбулася на подвір’ї ліцею, де навчалися воїни. Захід зібрав представників місцевої влади та освітніх установ, рідних героїв, їхніх друзів, вчителів, а також мешканців громади. Під час церемонії настоятель Свято-Дмитрівського храму протоієрей Василь провів освячення меморіальних плит. 

Почесне право відкрити дошки було надано рідним воїнів – дочці Олександра Тимохіна та брату загиблого Юрія Андрушка.

“Подвиг Героїв буде назавжди жити в наших серцях. Маємо памʼятати кожного, хто боровся за наше вільне майбутнє, хто віддав найдорожче — своє життя за вільну і незалежну Україну!Андрушко Юрія”, – зазначили в ліцеї.

Зазначимо, Юрій Андрушко народився 30 квітня 2001 року. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, хлопець добровільно доєднався до лав ЗСУ. Загинув 8 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині.

Олександр Тимохін народився 19 березня 1983 року. З початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ, був розвідником. 25 травня 2023 під час виконання бойового завдання в районі села Новомихайлівка Донецької області воїн загинув.

Фото Сергіївського ліцею

Поділитись
Зараз читають