Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Болграді планують реконструювати один зі скверів: який саме?

16 Жовтня 2024 18:01
Анатолій Стоянов
У Болграді планують реконструювати один зі скверів: який саме?

Болградська міська рада оголосила тендер на  розроблення проєктно-кошторисної документації щодо реконструкції скверу по проспекту Соборний 118-А в м. Болград. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро

Закупівлю було проведено без використання електронної системи, тож розробкою документації за 59 027 грн займатиметься ФОП Кінєва Ольга Георгіївна. 

Згідно з даними сайту Youcontrol, підприємство зареєстровано у місті Ізмаїл близько 6 років тому. Основним напрямком роботи компанії є діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії та надання послуг технічного консультування в цих сферах. Судових справ проти компанії відкрито не було, у корупційних скандалах не фігурувала.

За останній рік компанія вигравала досить багато тендерів, основними замовниками були Ізмаїльський та Болградський райони. 

Стосовно поточного тендеру, то компанія має виконати кошторис до 15 грудня 2024 року. 

Нагадаємо, місто Болград стало учасником міжнародного проєкту “Чисті території, зелені та відкриті вулиці”, BSB 00108, в рамках Спільної операційної програми “Interreg NEXT Чорноморський басейн”. В рамках реалізації проєкту у місті буде створено три тематичних квартали. Всього на реалізацію міжнародного проєкту передбачено 1 млн 341 тисяча 846 євро 43 центи, з яких 231 тисяча 264 євро 81 цент – у місті Болграді. 

Поділитись
Зараз читають