Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Хочуть відновити майданчик на площі 28 червня: Болградська громада взяла участь у конкурсі “Громада на всі 100”

14 Жовтня 2024 16:30
Олександра Сергєєва
Хочуть відновити майданчик на площі 28 червня: Болградська громада взяла участь у конкурсі “Громада на всі 100”

Болградська територіальна громада подала на участь у конкурсі “Громада на всі 100” з проєктом “Енергія перемоги”, в рамках якого планується оновити тренажери на площі 28 червня. Про це повідомляє “Махала”з посиланням на сайт конкурсу

Проєкт націлений на створення комфортного простору для організації дозвілля мешканців, пропагування здорового способу життя та залучення до зайнять спортом різних категорій населення. 

На думку авторів проєкту, його реалізація дозволить суттєво покращити якість життя мешканців та зміцнити стан їхнього здоров’я. Близько 5000 молоді, 1000 людей з-поміж ВПО, 2000 людей з інвалідністю матимуть можливість займатись спортом.

Віддати свій голос за проєкт можна за посиланням

Довідково про конкурс:

«Громада на всі 100» – це конкурс для територіальних громад з кількістю населення до 100 тисяч, які шукають нові можливості для втілення своїх ідей, а також готові ділитись власним досвідом. Цей конкурс реалізується за підтримки Програми USAID DOBRE у партнерстві зі Старлайт Медіа та Українським кризовим медіа-центром.

За результатами голосування журі й мешканців 40 громад отримають можливість ще попрацювати, показати свій проєкт, свою ідею, громаду, спроможність реалізувати проєкт більш яскраво. Приз отримає лише один переможець – 100 тисяч доларів на втілення соціального проєкту. 

Однак проєкти громад, що потраплять у ТОП-40, отримають “рекламу”, адже про кожну з них буде знято ролик, який покажуть у новинах. Тож їх може помітити донор чи благодійник, який захоче вкласти власні гроші у розвиток проєкту. 

Одна людина може проголосувати за пʼять проєктів, але не може голосувати кілька разів за один і той самий проєкт.

Поділитись
Зараз читають