Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

По всій країні розповсюджуються масові повідомлення про мінування: листи-погрози отримали навіть держустанови Ізмаїла 

14 Жовтня 2024 15:40
Олександра Сергєєва
По всій країні розповсюджуються масові повідомлення про мінування: листи-погрози отримали навіть держустанови Ізмаїла 

Близько години тому державні установи та навчальні заклади в різних куточках країни почали отримувати листи з повідомленням про мінування будівель. Про це повідомляє “Махала”.

Першими листи почали надходити до навчальних закладів столиці, після чого аналогічні повідомлення отримали у Сумській, Львівській, Ужгородській, Чернігівській Дніпропетровській, Миколаївській та Одеській областях. 

На Одещині наразі триває евакуація людей з одного з навчальних закладів у місті Балта, з будівлі міської ради Чорноморська, декількох навчальних закладів в Одесі. 

Про отримання листа-погрози також повідомила Ізмаїльська міська адміністрація. Наразі весь персонал евакуйовано, на місці працюють правоохоронці. Також є інформація, що окрім міської ради подібні листи отримали декілька навчальних закладів міста. 

“Національна поліція України вже не перший рік стикається з такого роду повідомленнями, напрацьований відповідний алгоритм реагування на такі події. Не виключено, що у такий спосіб ворог намагається дестабілізувати ситуацію у регіонах нашої держави, тож застосовує для цього інформаційно-психологічні спецоперації. Сил і засобів поліції вистачає, аби перевірити кожен об’єкт. На місцях працюють профільні служби”,прокоментували ситуацію в країні у пресслужбі Національної поліції. 

Поки на жодному з об’єктів вибухівки не знайдено. 

Поділитись
Зараз читають